Trainers en scouts

Begeleiding van trainers en scouts

Ben je als trainer of scout werkzaam of betrokken in de sport en wens je een accountant die je branche kent en een sportnetwerk meebrengt? Wij kunnen het volgende voor je doen.

Financieel

NN
Verzorgen van je administratie
NN
Financiële begeleiding tijdens en na afloop van je loopbaan
NN
Financieel advies voor een optimale inrichting van je financiële situatie en je vermogen

Belastingen

NN
Verzorgen van je (internationale) belastingaangiften op het gebied van inkomstenbelasting, loonbelasting, schenkbelasting en erfbelasting
NN
Fiscaal advies op maat

Contractondersteuning

NN
Opstellen van arbeidsovereenkomsten
NN
Juridische advisering bij het sluiten van overeenkomsten

Overige dienstverlening

NN
Inzicht in je pensioensituatie en advies van een gecertificeerd pensioenspecialist
NN
Vermogensbegeleiding
Referenties
Marinus Dijkhuizen - Excelsior
Marinus Dijkhuizen
Hoofdtrainer van betaaldvoetbalclub Excelsior

Sportaccountant is gespecialiseerd in het verzorgen van (buitenlandse) belastingaangiften. Zij hebben mij daarom vooral goed kunnen begeleiden met mijn belastingaangifte toen ik in Engeland zat. Ik werkte destijds bij Brentford FC maar was fiscaal ook nog verbonden aan Nederland. Door de deskundige en ervaren begeleiding vanuit Sportaccountant heb ik een goed belastingadvies gekregen en verliep alles verder vlekkeloos.

rick_kruys
Rick Kruys
Assistent-trainer FC Utrecht

Als sporter en trainer heb je voortdurend te maken met wisselende omstandigheden: variabele contracten, verschillende belastingsystemen in het buitenland, allemaal zaken waar je zelf weinig verstand van hebt. Het is heel prettig als je mensen hebt, die je altijd kan bellen om je van goed advies te voorzien om je financiële situatie optimaal in te richten. Als sporter praat je vooral veel met andere sporters en je familie. Ik ben erg blij om daarbuiten sparringpartners te hebben, die mij niet alleen adviseren op financieel en fiscaal vlak, maar ook nog eens objectief en goed meedenken over sportieve zaken, en begrijpen wat er in de sportwereld speelt. Sportaccountant heeft daarbij voor mij de perfecte mix van jarenlange ervaring en de nieuwe generatie die de nieuwe trends snel oppikt.

JordyZuidam
Jordy Zuidam
Directeur Voetbalzaken FC Utrecht

Sportaccountant heeft mij al op diverse manieren bijgestaan op privégebied. Van belastingadvies tot een uitgebreide pensioenscan, alles wordt even professioneel opgepakt door het team. De verschillende mogelijkheden die ze aandragen worden altijd goed onderbouwd en zijn nu al heel waardevol gebleken. Werken in de sport betekent dat er zich vaak onverwachte situaties voordoen. Sportaccountant pakt deze vragen op, denkt mee en levert maatwerk om tot een goede oplossing te komen. Soms komen ze zelfs al met een idee voordat ik me had gerealiseerd dat dit mogelijk een probleem zou kunnen worden! Met dergelijke betrouwbare partijen werk ik ook graag op zakelijk vlak samen.

JanStreuer
Jan Streuer
Football Consultancy Streuer B.V.
Technisch directeur / Scouting

Gedurende mijn carriere in de sport kan ik op de mensen van Sportaccountant terugvallen voor al mijn vragen op financieel en belastinggebied. Het is een groot voordeel dat ze zoveel kennis hebben van de sportwereld en daardoor goed kunnen  inschatten hoe ik met het oog op de toekomst met mijn geld moe(s)t omgaan. Zeker toen ik als jonge sporter ineens veel geld tot mijn beschikking kreeg, hebben hun adviezen mij op de goede weg geholpen. Deze specialistische kennis is van onschatbare waarde. Ook later in mijn carrière, bijv. bij de onderhandelingen met Sjachtar Donetsk, hebben ze mij behoed voor grote fouten en de risico’s weten in te perken. Ieder land is weer totaal anders in zijn belastingsysteem en regelgeving, dat maakt je erg onzeker in je onderhandelingspositie. Het is uitermate prettig om in die gevallen een specialist bij je te hebben die ik volledig vertrouw. Als ik een vraag heb, word ik altijd snel en deskundig door hen geholpen.

RobMcDonald
Rob McDonald
Trainer en scout

Veel voetballers en coaches willen niets liever doen dan waar ze het beste in zijn: presteren met voetbal. Maar ze vergeten wel eens dat hun financiële zaken achter de schermen ook goed geregeld moeten worden. Dan heb je iemand nodig die je blindelings kunt vertrouwen, niet alleen voor nu maar ook als het gaat om de toekomst. Sportaccountant heeft mij altijd zeer deskundig en naar volle tevredenheid geholpen met de contracten die ik als profspeler en coach binnen het betaald voetbal heb afgesloten. Ook kon ik bij hen terecht voor belastingzaken als ik in het buitenland werkte, voor aangiftes invullen en zelfs voor advies met betrekking tot het kopen van een huis in de Achterhoek. Ik heb er altijd een heel goed en vertrouwd gevoel bij.

Onze doelgroepen

Sportaccountant richt zich op de volgende doelgroepen.

Sporters
Trainers & Scouts
Bedrijven
Sportverenigingen
Sportstichtingen
ZZP’ers
Ben je op zoek naar een accountant in de sport? Neem dan contact op.