Vacature Accountant

Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs is een dynamisch accountantskantoor en biedt diensten aan op het vlak van accountancy en fiscaliteit. Sportaccountant is het sportlabel van Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs. Het kantoor heeft een hechte bedrijfscultuur en bestaat uit circa 25 medewerkers. Hard werken, goed communiceren en plezier halen uit klantcontact zijn eigenschappen die onze medewerkers bezitten. Als gevolg van de ontwikkeling van ons kantoor zijn we op zoek naar een accountant voor onze vestiging in De Meern of Amstelveen.

 

Allround adviseur en sparringpartner

Als accountant vind jij het een sport om je klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Dat mag wat ons betreft 32-40 uur per week.  Je verricht voornamelijk accountancy-werkzaamheden in onze samenstelpraktijk en bent sparringpartner voor collega’s en klanten. Het is een pré als je daarnaast fiscale kennis en ervaring of ervaring met controleopdrachten meebrengt naar ons kantoor. Als verantwoordelijke bewaak je budgetten en deadlines en draag je bij aan de vaktechnische ontwikkeling van kantoor.

 

No-nonsense mentaliteit

Wij houden van kwalitatief sterke professionals met een no-nonsense aanpak. Dit betekent dat je ook initiatieven neemt om zaken op te lossen en te verbeteren. Vanzelfsprekend ben je vakinhoudelijk goed onderlegd en heb je goede communicatieve vaardigheden, onontbeerlijk om zaken goed en helder aan klanten uit te leggen. Jij hebt situaties en vragen snel door en klanten hoeven bij jou nooit lang op antwoord te wachten.

 

Anders dan anders kantoor

Wij maken ons oprecht druk om en voor onze klanten, het liefst ook ongevraagd als wij denken dat het hen iets oplevert. Duidelijke taal die de klant in één keer begrijpt, is ons handelsmerk. Naast onze samenstelpraktijk voeren we ook vrijwillige controles uit voor diverse entiteiten. Sportaccountant is een label van ons kantoor, waarbij we ons richten op topsporters en organisaties die direct en indirect met sport verbonden zijn.

 

Durf je het aan?

Dan maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Stuur je CV, motivatiebrief en twee referenties naar info@stolwijkacc.nl. Het liefst in duidelijke taal uiteraard, maar vooral lezen wij graag over jouw ervaring en persoon. Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kan je contact opnemen met Marleen Dijkhuizen via 030-6665389.