Sporters

Topsport begeleiding

Ben je een professionele sporter of atleet en wens je een accountant die je branche kent en een sportnetwerk meebrengt? Wij kunnen het volgende voor je doen.

Financieel

NN
Financiële begeleiding tijdens en na afloop van je loopbaan
NN
Belastingadvies voor een optimale inrichting van je financiële situatie en je vermogen

Belastingen

NN
Verzorgen van je (internationale) belastingaangiften op het gebied van inkomstenbelasting, loonbelasting, schenkbelasting en erfbelasting
NN
Belastingadvies op maat

Contractondersteuning

NN
Opstellen van arbeidsovereenkomsten
NN
Juridische advisering bij het sluiten van overeenkomsten

Overige dienstverlening

NN
Inzicht in je pensioensituatie en advies van een gecertificeerd pensioenspecialist
NN
Vermogensbegeleiding
Referenties
Kitty van Male
Kitty van Male
Topsporter

Sportaccountant begeleidt mij sinds twee jaar zowel privé als met mijn eenmanszaak. De jaarlijkse terugbetaling van een deel van mijn Stipendium was telkens een onaangename verrassing totdat ik Sportaccountant leerde kennen. Zij hebben me alternatieven geboden, waardoor ik terugbetaling heb kunnen voorkomen wat me veel geld heeft bespaard. Daarnaast vind ik het heel prettig om een financieel aanspreekpunt te hebben, omdat ik er zelf minder verstand van heb. Het feit dat het contact lekker informeel is en ze zelf ook sportmensen zijn, maakt het ook prettiger.

Dani de Wit
Dani de Wit

Sportaccountant adviseert mij op financieel en fiscaal gebied. Het feit dat ze ervaring hebben met topsporters en veel kennis hebben, is prettig. Ik kan er met al mijn vragen terecht.

femke-bol
Femke Bol
Topsporter

Sportaccountant begeleidt mij prettig op financieel gebied. Ze verzorgen mijn aangifte, geven advies over mijn Stipendium en helpen mij met financiële planning.

Eva de Goede
Eva de Goede
Topsporter

Bas en Cody helpen mij, zodat ook mijn financiële situatie professioneel geregeld is. Zo hebben ze me attent gemaakt op een BTW-probleem bij mijn eenmanszaak en dat vervolgens ook voor me opgelost. Daarnaast adviseren ze proactief en denken ze mee, zodat ik bijvoorbeeld ook tijdens mijn sportcarrière aan pensioenopbouw voor later kan doen.

Kenny
Kenny van Weeghel
Topsporter

“Gezien mijn Olympische status als topsporter ontvang ik een stipendium van het Fonds voor de Topsporter van NOC*NSF. Sportaccountant begeleidt mij op financieel gebied en helpt me met financiele planning. Hierdoor kan ik me zo goed mogelijk focussen op mijn topsportcarriere en wordt er ook nagedacht over mijn situatie als ik ben gestopt. Ik ben blij met een accountant die passie heeft voor sport en verstand heeft op het terrein van sport en financien. Het werkt erg prettig.”

Onze doelgroepen

Sportaccountant richt zich op de volgende doelgroepen.

Sporters
Trainers & Scouts
Bedrijven
Sportverenigingen
Sportstichtingen
ZZP’ers
Ben je op zoek naar een accountant in de sport? Neem dan contact op.