Sporters

Topsport begeleiding

Ben je een professionele sporter of atleet en wens je een accountant die je branche kent en een sportnetwerk meebrengt? Wij kunnen het volgende voor je doen.

Financieel

NN
Financiële begeleiding tijdens en na afloop van je loopbaan
NN
Belastingadvies voor een optimale inrichting van je financiële situatie en je vermogen

Belastingen

NN
Verzorgen van je (internationale) belastingaangiften op het gebied van inkomstenbelasting, loonbelasting, schenkbelasting en erfbelasting
NN
Belastingadvies op maat

Contractondersteuning

NN
Opstellen van arbeidsovereenkomsten
NN
Juridische advisering bij het sluiten van overeenkomsten

Overige dienstverlening

NN
Inzicht in je pensioensituatie en advies van een gecertificeerd pensioenspecialist
NN
Vermogensbegeleiding
Referenties
Foto Lieke Klaver
Lieke Klaver
Topsporter

Sportaccountant adviseert over mijn Stipendium van NOC*NSF en helpt met de financiële begeleiding van mijn eenmanszaak. Het is daarnaast erg leuk dat ze betrokken zijn bij mijn sportprestaties.

*Dennis Warmerdam* of Holland celebrates 2-0
Dennis Warmerdam
Topsporter

Sportaccountant helpt mij met de financiële begeleiding van mijn eenmanszaak en adviseert over mijn persoonlijke, financiële planning.

TOKYO - Tokyo 2020 Olympic Games
Netherlands v Great Britain (SF1)
Photo: Felice Albers.
COPYRIGHT WORLDSPORTPICS FRANK UIJLENBROEK
Felice Albers
Topsporter

Bas en Cody helpen mij op een leuke en informele manier met mijn eenmanszaak en adviseren me over mijn stipendium van NOC*NSF. Met hun adviezen houd ik meer over aan mijn sportcarrière. Dat had ik alleen nooit kunnen doen.

Katja Snoeijs
Katja Snoeijs
Topsporter

Sportaccountant helpt mij met de financiële kanten van topsport. Doordat ik actief ben in het buitenland spelen er allerlei buitenlandaspecten in mijn belastingaangifte. Zij zorgen ervoor dat het goed is geregeld.

Sabine Plönissen
Sabine Plönissen
Topsporter

Sportaccountant verzorgt mijn belastingaangifte en helpt me op financieel gebied.

Freeke Moes
Freeke Moes
Topsporter
Stella van Gils
Stella van Gils
Topsporter
Femke Markus - wielrennen
Femke Markus
Topsporter
Dieuwke Fetter - roeien
Dieuwke Fetter
Topsporter
Jesper de Jong
Jesper de Jong
Topsporter
Hobie Verhulst
Hobie Verhulst
Topsporter

Sportaccountant verzorgt op professionele wijze mijn belastingaangifte en houdt ook goed rekening met de buitenlandaspecten, waaronder Europese wedstrijden en trainingskampen.

Anneclaire ter Brugge
Anneclaire ter Brugge
Topsporter
Eva de Goede
Eva de Goede
Topsporter

Bas en Cody helpen mij, zodat ook mijn financiële situatie professioneel geregeld is. Zo hebben ze me attent gemaakt op een BTW-probleem bij mijn eenmanszaak en dat vervolgens ook voor me opgelost. Daarnaast adviseren ze proactief en denken ze mee, zodat ik bijvoorbeeld ook tijdens mijn sportcarrière aan pensioenopbouw voor later kan doen.

Dani AZ
Dani de Wit
Topsporter

Sportaccountant adviseert mij op financieel en fiscaal gebied. Het feit dat ze ervaring hebben met topsporters die actief zijn in het buitenland en daarnaast veel kennis hebben, is prettig. Ik kan er met al mijn vragen terecht.

TIm van Rijthoven
Tim van Rijthoven
Topsporter

Als professioneel tennisser reis ik veel over de wereld en heb ik weinig tijd voor mijn financiële administratie. Sportaccountant doet mijn administratie en fiscale aangiften, waardoor ik er weinig omkijken naar heb. Daarnaast zijn ze betrokken bij mijn carrière, volgen mijn uitslagen en zijn erg sportminded.

292_Marjolein van't Geloof-1
Marjolein van 't Geloof
Topsporter
Kitty van Male
Kitty van Male
ex-Topsporter

Sportaccountant begeleidt mij al jarenlang privé. De jaarlijkse terugbetaling van een deel van mijn Stipendium was telkens een onaangename verrassing totdat ik Sportaccountant leerde kennen. Zij hebben me alternatieven geboden, waardoor ik terugbetaling heb kunnen voorkomen wat me veel geld heeft bespaard. Daarnaast vind ik het heel prettig om een financieel aanspreekpunt te hebben, omdat ik er zelf minder verstand van heb. Het feit dat het contact lekker informeel is en ze zelf ook sportmensen zijn, maakt het ook prettiger.

Foto Marijn vd Berg kleiner 2
Marijn van den Berg
Profwielrenner bij de Amerikaanse ploeg Education First
afbeelding marrit 1
Marrit Jasper
Topsporter

Sportaccountant verzorgt mijn belastingaangifte en geeft financieel advies. Ze hebben veel kennis van hoe het werkt met belastingen, verzekeringen en uitschrijven als je in het buitenland woont en werkt. Dat is voor mij heel prettig.

Onze doelgroepen

Sportaccountant richt zich op de volgende doelgroepen.

Sporters
Bedrijven
Sportverenigingen
Sportstichtingen
Ben je op zoek naar een accountant in de sport? Neem dan contact op.