Referenties Sportorganisaties

CBV
Gerard Marsman
Vereniging Coaches Betaald Voetbal
Directeur

Sportaccountant is onze betrouwbare partner op financieel en fiscaal terrein. Voor onze belangenorganisatie zijn ze zeer waardevol, omdat ze met hun expertise zowel onze aangesloten leden als onze organisatie goed kunnen helpen bij vragen op (internationaal) belastinggebied en te zorgen dat de financiële situatie professioneel is ingericht.

JanStreuer
Jan Streuer
Football Consultancy Streuer B.V.
Technisch directeur / Scouting

Gedurende mijn carriere in de sport kan ik op de mensen van Sportaccountant terugvallen voor al mijn vragen op financieel en belastinggebied. Het is een groot voordeel dat ze zoveel kennis hebben van de sportwereld en daardoor goed kunnen  inschatten hoe ik met het oog op de toekomst met mijn geld moe(s)t omgaan. Zeker toen ik als jonge sporter ineens veel geld tot mijn beschikking kreeg, hebben hun adviezen mij op de goede weg geholpen. Deze specialistische kennis is van onschatbare waarde. Ook later in mijn carrière, bijv. bij de onderhandelingen met Sjachtar Donetsk, hebben ze mij behoed voor grote fouten en de risico’s weten in te perken. Ieder land is weer totaal anders in zijn belastingsysteem en regelgeving, dat maakt je erg onzeker in je onderhandelingspositie. Het is uitermate prettig om in die gevallen een specialist bij je te hebben die ik volledig vertrouw. Als ik een vraag heb, word ik altijd snel en deskundig door hen geholpen.

han_berger_4
Han Berger
Berger Holding B.V.
Commissaris KNVB betaald voetbal

Al vanaf het begin van mijn carrière word ik begeleid op financieel terrein en met mijn belastingaangiften. In Nederland is het allemaal niet zo ingewikkeld, maar zodra ik in het buitenland in de sport ging werken, werd het een stuk gecompliceerder. Hoe zit het met mijn pensioen, waar moet ik belasting betalen en is een lijfrente de beste optie? Voor antwoorden op die en alle andere financiële vragen kan ik terecht bij Sportaccountant. Zij zijn deskundig op veel terreinen en hebben een groot netwerk waarop ze terug kunnen vallen. Ze zijn zeer professioneel én heel persoonlijk. De kracht zit hem in die combinatie.