Referenties Topsporters

Foto Lieke Klaver
LIEKE KLAVER

Topsporter

“Sportaccountant adviseert over mijn Stipendium van NOC*NSF en helpt met de financiële begeleiding van mijn eenmanszaak. Het is daarnaast erg leuk dat ze betrokken zijn bij mijn sportprestaties.”

TOKYO - Tokyo 2020 Olympic Games
Netherlands v Great Britain (SF1)
Photo: Felice Albers.
COPYRIGHT WORLDSPORTPICS FRANK UIJLENBROEK
FELICE ALBERS

Topsporter

“Bas en Cody helpen mij op een leuke en informele manier met mijn eenmanszaak en adviseren me over mijn stipendium van NOC*NSF. Met hun adviezen houd ik meer over aan mijn sportcarrière. Dat had ik alleen nooit kunnen doen.”

*Dennis Warmerdam* of Holland celebrates 2-0
DENNIS WARMERDAM

Topsporter

“Sportaccountant helpt mij met de financiële begeleiding van mijn eenmanszaak en adviseert over mijn persoonlijke, financiële planning.”

Eva de Goede
EVA DE GOEDE

Topsporter

“Bas en Cody helpen mij, zodat ook mijn financiële situatie professioneel geregeld is. Zo hebben ze me attent gemaakt op een BTW-probleem bij mijn eenmanszaak en dat vervolgens ook voor me opgelost. Daarnaast adviseren ze proactief en denken ze mee, zodat ik bijvoorbeeld ook tijdens mijn sportcarrière aan pensioenopbouw voor later kan doen.”

Marinus Dijkhuizen - Excelsior
MARINUS DIJKHUIZEN

Hoofdtrainer van betaaldvoetbalclub Excelsior

“Sportaccountant is gespecialiseerd in het verzorgen van (buitenlandse) belastingaangiften. Zij hebben mij daarom vooral goed kunnen begeleiden met mijn belastingaangifte toen ik in Engeland zat. Ik werkte destijds bij Brentford FC maar was fiscaal ook nog verbonden aan Nederland. Door de deskundige en ervaren begeleiding vanuit Sportaccountant heb ik een goed belastingadvies gekregen en verliep alles verder vlekkeloos.”

SABINE PLÖNISSEN

Topsporter

“Sportaccountant verzorgt mijn belastingaangifte en helpt me op financieel gebied.”

rick_kruys
RICK KRUYS

Hoofdtrainer VVV-Venlo

“Als sporter en trainer heb je voortdurend te maken met wisselende omstandigheden: variabele contracten, verschillende belastingsystemen in het buitenland, allemaal zaken waar je zelf weinig verstand van hebt. Het is heel prettig als je mensen hebt, die je altijd kan bellen om je van goed advies te voorzien om je financiële situatie optimaal in te richten. Als sporter praat je vooral veel met andere sporters en je familie. Ik ben erg blij om daarbuiten sparringpartners te hebben, die mij niet alleen adviseren op financieel en fiscaal vlak, maar ook nog eens objectief en goed meedenken over sportieve zaken, en begrijpen wat er in de sportwereld speelt. Sportaccountant heeft daarbij voor mij de perfecte mix van jarenlange ervaring en de nieuwe generatie die de nieuwe trends snel oppikt.”

Dani AZ
DANI DE WIT

Topsporter

“Sportaccountant adviseert mij op financieel en fiscaal gebied. Het feit dat ze ervaring hebben met topsporters die actief zijn in het buitenland en daarnaast veel kennis hebben, is prettig. Ik kan er met al mijn vragen terecht.”

.

TIm van Rijthoven
TIM VAN RIJTHOVEN

Topsporter

“Als professioneel tennisser reis ik veel over de wereld en heb ik weinig tijd voor mijn financiële administratie. Sportaccountant doet mijn administratie en fiscale aangiften, waardoor ik er weinig omkijken naar heb. Daarnaast zijn ze betrokken bij mijn carrière, volgen mijn uitslagen en zijn erg sportminded.”

MARRIT JASPER

Topsporter

“Sportaccountant verzorgt mijn belastingaangifte en geeft financieel advies. Ze hebben veel kennis van hoe het werkt met belastingen, verzekeringen en uitschrijven als je in het buitenland woont en werkt. Dat is voor mij heel prettig.”

Kitty van Male
KITTY VAN MALE

ex-Topsporter

“Sportaccountant begeleidt mij al jarenlang privé. De jaarlijkse terugbetaling van een deel van mijn Stipendium was telkens een onaangename verrassing totdat ik Sportaccountant leerde kennen. Zij hebben me alternatieven geboden, waardoor ik terugbetaling heb kunnen voorkomen wat me veel geld heeft bespaard. Daarnaast vind ik het heel prettig om een financieel aanspreekpunt te hebben, omdat ik er zelf minder verstand van heb. Het feit dat het contact lekker informeel is en ze zelf ook sportmensen zijn, maakt het ook prettiger.”

JordyZuidam
JORDY ZUIDAM

Directeur Voetbalzaken FC Utrecht

“Sportaccountant heeft mij al op diverse manieren bijgestaan op privégebied. Van belastingadvies tot een uitgebreide pensioenscan, alles wordt even professioneel opgepakt door het team. De verschillende mogelijkheden die ze aandragen worden altijd goed onderbouwd en zijn nu al heel waardevol gebleken. Werken in de sport betekent dat er zich vaak onverwachte situaties voordoen. Sportaccountant pakt deze vragen op, denkt mee en levert maatwerk om tot een goede oplossing te komen. Soms komen ze zelfs al met een idee voordat ik me had gerealiseerd dat dit mogelijk een probleem zou kunnen worden! Met dergelijke betrouwbare partijen werk ik ook graag op zakelijk vlak samen.”

Hockeyfoto Luna Fokke
LUNA FOKKE

Topsporter

Foto Marijn vd Berg kleiner 2
MARIJN VAN DEN BERG

Profwielrenner bij de Amerikaanse ploeg Education First

“Sportaccountant begeleidt mij prettig op financieel gebied. Ze verzorgen mijn belastingaangifte, geven advies over mijn Stipendium van NOC*NSF en helpen mij met financiële planning. Hierdoor kan ik me volledig op mijn sport focussen.”

KATJA SNOEIJS

Topsporter

“Sportaccountant helpt mij met de financiële kanten van topsport. Doordat ik actief ben in het buitenland spelen er allerlei buitenlandaspecten in mijn belastingaangifte. Zij zorgen ervoor dat het goed is geregeld.”

MARJOLEIN VAN ‘T GELOOF

Topsporter

STELLA VAN GILS

Topsporter

FEMKE MARKUS

Topsporter

JESPER DE JONG

Topsporter

DIEUWKE FETTER

Topsporter

HOBIE VERHULST

Topsporter

“Sportaccountant verzorgt op professionele wijze mijn belastingaangifte en houdt ook goed rekening met de buitenlandaspecten, waaronder Europese wedstrijden en trainingskampen.”

ANNECLAIRE TER BRUGGEN

Topsporter