Referenties Topsporters

Kitty van Male
Kitty van Male
Topsporter

Sportaccountant begeleidt mij sinds twee jaar zowel privé als met mijn eenmanszaak. De jaarlijkse terugbetaling van een deel van mijn Stipendium was telkens een onaangename verrassing totdat ik Sportaccountant leerde kennen. Zij hebben me alternatieven geboden, waardoor ik terugbetaling heb kunnen voorkomen wat me veel geld heeft bespaard. Daarnaast vind ik het heel prettig om een financieel aanspreekpunt te hebben, omdat ik er zelf minder verstand van heb. Het feit dat het contact lekker informeel is en ze zelf ook sportmensen zijn, maakt het ook prettiger.

Dani de Wit
Dani de Wit
Eva de Goede
Eva de Goede
Topsporter
rick_kruys
Rick Kruys
Assistent-trainer FC Utrecht

Als sporter en trainer heb je voortdurend te maken met wisselende omstandigheden: variabele contracten, verschillende belastingsystemen in het buitenland, allemaal zaken waar je zelf weinig verstand van hebt. Het is heel prettig als je mensen hebt, die je altijd kan bellen om je van goed advies te voorzien om je financiële situatie optimaal in te richten. Als sporter praat je vooral veel met andere sporters en je familie. Ik ben erg blij om daarbuiten sparringpartners te hebben, die mij niet alleen adviseren op financieel en fiscaal vlak, maar ook nog eens objectief en goed meedenken over sportieve zaken, en begrijpen wat er in de sportwereld speelt. Sportaccountant heeft daarbij voor mij de perfecte mix van jarenlange ervaring en de nieuwe generatie die de nieuwe trends snel oppikt.

marrit jasper
Marrit Jasper
TIm van Rijthoven
Tim van Rijthoven
Kenny
Kenny van Weeghel
Topsporter

“Gezien mijn Olympische status als topsporter ontvang ik een stipendium van het Fonds voor de Topsporter van NOC*NSF. Sportaccountant begeleidt mij op financieel gebied en helpt me met financiele planning. Hierdoor kan ik me zo goed mogelijk focussen op mijn topsportcarriere en wordt er ook nagedacht over mijn situatie als ik ben gestopt. Ik ben blij met een accountant die passie heeft voor sport en verstand heeft op het terrein van sport en financien. Het werkt erg prettig.”

JordyZuidam
Jordy Zuidam
Directeur Voetbalzaken FC Utrecht

Sportaccountant heeft mij al op diverse manieren bijgestaan op privégebied. Van belastingadvies tot een uitgebreide pensioenscan, alles wordt even professioneel opgepakt door het team. De verschillende mogelijkheden die ze aandragen worden altijd goed onderbouwd en zijn nu al heel waardevol gebleken. Werken in de sport betekent dat er zich vaak onverwachte situaties voordoen. Sportaccountant pakt deze vragen op, denkt mee en levert maatwerk om tot een goede oplossing te komen. Soms komen ze zelfs al met een idee voordat ik me had gerealiseerd dat dit mogelijk een probleem zou kunnen worden! Met dergelijke betrouwbare partijen werk ik ook graag op zakelijk vlak samen.

Niels Klapwijk
NIels Klapwijk
RobMcDonald
Rob McDonald
Trainer en scout

Veel voetballers en coaches willen niets liever doen dan waar ze het beste in zijn: presteren met voetbal. Maar ze vergeten wel eens dat hun financiële zaken achter de schermen ook goed geregeld moeten worden. Dan heb je iemand nodig die je blindelings kunt vertrouwen, niet alleen voor nu maar ook als het gaat om de toekomst. Sportaccountant heeft mij altijd zeer deskundig en naar volle tevredenheid geholpen met de contracten die ik als profspeler en coach binnen het betaald voetbal heb afgesloten. Ook kon ik bij hen terecht voor belastingzaken als ik in het buitenland werkte, voor aangiftes invullen en zelfs voor advies met betrekking tot het kopen van een huis in de Achterhoek. Ik heb er altijd een heel goed en vertrouwd gevoel bij.