Referenties Topsporters

femke-bol
Femke Bol
Topsporter

Sportaccountant begeleidt mij prettig op financieel gebied. Ze verzorgen mijn belastingaangifte, geven advies over mijn Stipendium van NOC*NSF en helpen mij met financiële planning. Hierdoor kan ik me volledig op mijn sport focussen.

Marinus Dijkhuizen - Excelsior
Marinus Dijkhuizen
Hoofdtrainer van betaaldvoetbalclub Excelsior

Sportaccountant is gespecialiseerd in het verzorgen van (buitenlandse) belastingaangiften. Zij hebben mij daarom vooral goed kunnen begeleiden met mijn belastingaangifte toen ik in Engeland zat. Ik werkte destijds bij Brentford FC maar was fiscaal ook nog verbonden aan Nederland. Door de deskundige en ervaren begeleiding vanuit Sportaccountant heb ik een goed belastingadvies gekregen en verliep alles verder vlekkeloos.

Foto Lieke Klaver
Lieke Klaver
Topsporter

Sportaccountant adviseert over mijn Stipendium van NOC*NSF en helpt met de financiële begeleiding van mijn eenmanszaak. Het is daarnaast erg leuk dat ze betrokken zijn bij mijn sportprestaties.

Eva de Goede
Eva de Goede
Topsporter

Bas en Cody helpen mij, zodat ook mijn financiële situatie professioneel geregeld is. Zo hebben ze me attent gemaakt op een BTW-probleem bij mijn eenmanszaak en dat vervolgens ook voor me opgelost. Daarnaast adviseren ze proactief en denken ze mee, zodat ik bijvoorbeeld ook tijdens mijn sportcarrière aan pensioenopbouw voor later kan doen.

rick_kruys
Rick Kruys
Assistent-trainer FC Utrecht

Als sporter en trainer heb je voortdurend te maken met wisselende omstandigheden: variabele contracten, verschillende belastingsystemen in het buitenland, allemaal zaken waar je zelf weinig verstand van hebt. Het is heel prettig als je mensen hebt, die je altijd kan bellen om je van goed advies te voorzien om je financiële situatie optimaal in te richten. Als sporter praat je vooral veel met andere sporters en je familie. Ik ben erg blij om daarbuiten sparringpartners te hebben, die mij niet alleen adviseren op financieel en fiscaal vlak, maar ook nog eens objectief en goed meedenken over sportieve zaken, en begrijpen wat er in de sportwereld speelt. Sportaccountant heeft daarbij voor mij de perfecte mix van jarenlange ervaring en de nieuwe generatie die de nieuwe trends snel oppikt.

Dani AZ
Dani de Wit

Sportaccountant adviseert mij op financieel en fiscaal gebied. Het feit dat ze ervaring hebben met topsporters die actief zijn in het buitenland en daarnaast veel kennis hebben, is prettig. Ik kan er met al mijn vragen terecht.

TIm van Rijthoven
Tim van Rijthoven

Als professioneel tennisser reis ik veel over de wereld en heb ik weinig tijd voor mijn financiële administratie. Sportaccountant doet mijn administratie en fiscale aangiften, waardoor ik er weinig omkijken naar heb. Daarnaast zijn ze betrokken bij mijn carrière, volgen mijn uitslagen en zijn erg sportminded.

Kenny
Kenny van Weeghel
Topsporter

“Gezien mijn Olympische status als topsporter ontvang ik een stipendium van het Fonds voor de Topsporter van NOC*NSF. Sportaccountant begeleidt mij op financieel gebied en helpt me met financiele planning. Hierdoor kan ik me zo goed mogelijk focussen op mijn topsportcarriere en wordt er ook nagedacht over mijn situatie als ik ben gestopt. Ik ben blij met een accountant die passie heeft voor sport en verstand heeft op het terrein van sport en financien. Het werkt erg prettig.”

Kitty van Male
Kitty van Male
Topsporter

Sportaccountant begeleidt mij al jarenlang zowel privé als met mijn eenmanszaak. De jaarlijkse terugbetaling van een deel van mijn Stipendium was telkens een onaangename verrassing totdat ik Sportaccountant leerde kennen. Zij hebben me alternatieven geboden, waardoor ik terugbetaling heb kunnen voorkomen wat me veel geld heeft bespaard. Daarnaast vind ik het heel prettig om een financieel aanspreekpunt te hebben, omdat ik er zelf minder verstand van heb. Het feit dat het contact lekker informeel is en ze zelf ook sportmensen zijn, maakt het ook prettiger.

JordyZuidam
Jordy Zuidam
Directeur Voetbalzaken FC Utrecht

Sportaccountant heeft mij al op diverse manieren bijgestaan op privégebied. Van belastingadvies tot een uitgebreide pensioenscan, alles wordt even professioneel opgepakt door het team. De verschillende mogelijkheden die ze aandragen worden altijd goed onderbouwd en zijn nu al heel waardevol gebleken. Werken in de sport betekent dat er zich vaak onverwachte situaties voordoen. Sportaccountant pakt deze vragen op, denkt mee en levert maatwerk om tot een goede oplossing te komen. Soms komen ze zelfs al met een idee voordat ik me had gerealiseerd dat dit mogelijk een probleem zou kunnen worden! Met dergelijke betrouwbare partijen werk ik ook graag op zakelijk vlak samen.

RobMcDonald
Rob McDonald
Trainer en scout

Veel voetballers en coaches willen niets liever doen dan waar ze het beste in zijn: presteren met voetbal. Maar ze vergeten wel eens dat hun financiële zaken achter de schermen ook goed geregeld moeten worden. Dan heb je iemand nodig die je blindelings kunt vertrouwen, niet alleen voor nu maar ook als het gaat om de toekomst. Sportaccountant heeft mij altijd zeer deskundig en naar volle tevredenheid geholpen met de contracten die ik als profspeler en coach binnen het betaald voetbal heb afgesloten. Ook kon ik bij hen terecht voor belastingzaken als ik in het buitenland werkte, voor aangiftes invullen en zelfs voor advies met betrekking tot het kopen van een huis in de Achterhoek. Ik heb er altijd een heel goed en vertrouwd gevoel bij.

marrit jasper
Marrit Jasper
Niels Klapwijk
NIels Klapwijk

Sportaccountant verzorgt mijn belastingaangifte en geeft financieel advies. Ze hebben veel kennis van hoe het werkt met belastingen, verzekeringen en uitschrijven als je in het buitenland woont en werkt. Dat is voor mij heel prettig.